tisdag 30 oktober 2012

En skål

Hela gårdagen & idag har jag kommit på mig själv att gå och småle.

Kanske många tycker jag är lite fjantig men om ni visste hur länge jag gått och väntat på det där 'förstapriset'. Alla pris på är ju bra men den där ettan med med det lilla extra HP't gör det hela ännu bättre.

Känns så roligt att man får bekräftelse när man lägger ned så mycket tid på hundarna. För det krävs både tid, pengar, motivering och ett stort intresse i det vi sysslar med.
Såklart hade jag önskat att man kunde lägga ned ännu mer tid men eftersom man har små familjemedlemmar som också kräver sitt så får man ta till vara på de stunder man kan.

En sak till som är värd att nämna är bristen på 'löshundsträning' i ex. skogen...förr var vi ute ofta och länge men eftersom vi har fått sällskap där blir det väldigt få turer i skogen vilket såklart påverkar hundarnas kondis och vårt ständiga dåliga samvete.....

Jag vet att i 'framtiden' kommer fler dörrar öppna sig och vi kan tillbringa mer tid ex. i fjällen det vi gillar så mycket. Men nu är nu och när man lyckas så som vi gjorde i helgen så hoppas jag ni förstår att man blir så glad över ett förstapris;-)

Tack så mycket för alla härliga kommentarer & grattis vi fått. I kväll korkar vi upp igen;-)

2 kommentarer:

Miranda sa...

O jag har inte varit inne på länge! Vad har du fått ettan på? Utställning eller jaktprov? STORT grattis och varma kramar. Det är en så oerhört härlig känsla att lyckas, så fjantigt, nej det är du inte! Stolt uppfattar jag det mera som =) Kram

Anonym sa...

Vi är många som gläds med er och verkligen unnar er den här framgången som förhoppningsvis bara är början... : )

Dom säger att hårt jobb lönar sig och det fick vi ju bevis på nu! Härligt!!

Kram
M