måndag 24 september 2012

Klipp, trim & soffhäng;-)

Har slagit mig till ro i soffan. Så skönt efter en dag med härliga hundar.

Tittar på X factor, lite roligt att se talanger som kommer fram eller de som kanske hellre skall tänka på en ny karriär;-)

Har haft tre trimhundar på Hundvården idag. En Basset Favu som ni ser på bilden samt två Jack Russelsyskon som blev fina.

Hade även en liten blandis på ett halvår som toppklipptes. Det var första gången han kom till mig. Han blev jättefin och husse undrade verkligen om jag kunde klippa så jämt med sax. Så roligt att träffa nya kunder och se hur de uppskattar mitt hantverk;-)

Älskar mina dagar hemma på Hundvården och jag ser redan fram emot morgondagen;-)

1 kommentar:

Miranda sa...

På torsdag åker jag till Fredrik Nyström (= sen är det vidare till SM:et (= Håll tumma åt oss nu! Kram!