tisdag 11 september 2012

Ett paket....

kommer lastat.....

Har fått tag på en ny serie Schampo & balsam mm som jag väntar på skall komma till mig så jag får testa lite.

Alltid roligt att känna på nya produkter, man blir lätt lite "trött" på de produkter man har när man jobbar så mycket som jag gör med dem. Ombyte förnöjer och ger en mer erfarenhet om olika produkter.

För många år sedan när jag gick min utbildning hade vi ett märke som inte har gått och få tag på sedan dess. Vet inte om de slutade tillverka dem eller om de bytte namn. Det luktade så gott och fräscht. Vi kursare som gick utbildningen saknar det... Men det lönar sig att forska lite och nu har vi fått tag på dessa produkter som har till stor del lika innehåll som det vi använde på skolan!

Jag längtar & hoppas att det uppfyller mina förväntningar :-))

Inga kommentarer: