Topptreff Norge

4 Syskon (Darling x Vain) samlades i Norska Ljördalen för att vara med på Topptreff

 

Helgen 31/8 - 2/9 deltog vi, Jarl med Zvante, Annette med Iza, Carina med Zlatan & jag med Ztorm på Topptreff som arrangeras av Norska Gordonsetterklubben.


En perfekt träning där det finns mycket fågel i marken samt få chans till intruktion på fjället. Det är inte första gången jag är på Topptreff och inte heller den sista.


Alla hundar som deltar i "Topptreff" får max vara 30 månader och de som har talang och presterat bra tas ut till en topptreff final på söndagen. Zlatan gick vidare då han presenterade ett fint fågelarbete för oss på fredagen. Iza gick också till final - tjejen som kallas Ferrari´n :-)) Den talar för sig själv tycker jag :-) Placeringen på finalen fick vi inte veta faktiskt. De presenterade bara vinnaren och den som bliev "Årets Talent" i NGK

Även Zvante gjorde bra ifrån sig under helgen. Man kan säga kortfattat att Jarl åkte hem med en jakthund som lärt sig precis vad han skall göra på fjället. Han gick verkligen från klarthet till klarhet.

Ztorm gjorde också bra ifrån sig men jag behövde hålla honom i tygeln lite, och det var inte så önskvärt för att komma till någon final.
Men vi hade en trevlig helg tillsammans, många glada skratt och trevliga diskussioner. Är så stolt över våra duktiga valpköpare som lägger ned tid på sina hundar.

 

Etiketter: träning

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter