fredag 3 augusti 2012

Thokkis!

Som jag skrev tidigare så tog vi oss en liten utflykt idag ned till Linköping. 

Vi stannade först och hälsade på Thokkadis. Så spännande det var.. har ju inte sett henne sedan i mitten av april och då hade hon massor av vinterpäls kvar samt att det hade regnat så hon var inte speciellt vacker då...

Nu hade det hänt grejor minsann. När Lisen ropade på flocken kom de i ett jehuu! Och i mitten någonstans får jag se min tjej!! Det var inte längre en liten slyngel, utan hon har blivit en häst!

Så fin.. och när hon sen kom och la huvudet i min famn.. JA, då smälter man! Försökte göra mitt bästa med att få till några foton.. det var inte lätt, men några blev lite hyffsade. Nu har jag lite att titta på igen tills nästa gång jag hälsar på henne :-))
Planerna för hennes hemgång är också i sin linda...:-) Jag har en plan som jag tror starkt på... tiden rullar på och blir ju faktiskt 3 år till nästa år! 

Inga kommentarer: