fredag 17 augusti 2012

Schnauzer

Är så nöjd med denna krabats resultat på trimbordet igår. Nu ser han ut som en Schnauzer och nästan nästan är all ull borta!

Det har tagit 9 månader med täta trimningar för att jobba pälsen tillrätta. Inget man gör i en handvändning direkt. Första gången Tim kom så hade han aldrig blivit trimmad. Han var runt ett år om jag inte minns fel och då var han långhårig precis överallt med massor av underull. Det är så underbart att ha kommit dit vi så länge har strävat efter;-)

Tim är trimmad på hela kroppen, nacken, hjässan, låren sen är benen och behängen klippta. En perfekt vardagstrimning;-)

I skrivande stund har jag gått och lagt mig men skall sluta mina bruna nu. I morgon bitti tidigt, tidigt tar jag med mig Ztorm och far på lite fjällträning!

Vi hörs!

Inga kommentarer: