torsdag 30 augusti 2012

Schnauzer, Gordon & Spaniel

Igår hade vi en fullproppad dag på Hundvården. Så roligt, inte varje dag vi står och klipper hund på olika håll i mitt trimrum ;-) 

Dagen startade med en Pudel som skulle klippas, sen kom Putte en Field Spaniel som skulle fixas till inför utställning i helgen. Roligt när det kommer lite andra spanielraser än enbart Springer. Har faktiskt inte så många Field på Hundvården...

Fina Putte

Gordontjejerna

Två av "mina" Gordontjejer fick klipp & bad i går. Lisen tog hand om min Darling som blev såå fin - TACK!
Full koncentration :-)


Jag tog hand om Jazza som jag kallar som "min", hon har ju varit så mycket hos oss så hon hör liksom lite till oss. Jazza rakades ned och fick sig ett bad. Själv fick jag en fin blomma av matte Åsa när de kom och hämtade upp sin prinsessa - Tack snälla ni :-)

Jazza i väntan på badet


Sist ut i går hade vi "Engelsmannen" Scnauzer som kom för första gången. Och om jag inte missminner mig så hette han Claus. Fick faktiskt tala engelska med honom, rätt roligt faktiskt för när jag berömde honom med "duktig kille" så reagerade han inte nämnvärt, men när jag sa "Goood Boy" så gick svansen som en propeller!

Claus klipptes och fick ett bad, och visst blir det skillnad??! 


Stilig kille!

Nu är det snart dax att göra sig i ordning för dagens måsten. Först till sjukhuset för att ta prover för att kolla upp Elias lite känsliga mage, sen jobba och packa för att fara till vårt kära grannland Norge igen! 

Ha en fin dag! 

Inga kommentarer: