tisdag 14 augusti 2012

En tisdagsmorgon...

Men oj vad dagarna rullar på !! 

Tiden flyger iväg och man hinner inte alltid göra sitt vanliga lilla blogginlägg :-)

Det är tisdag idag och kikar jag ut genom fönstren så är det rena rama höstdimman som lagt sig som ett täcke över gården här hemma...


Hösten är här, ja vare sig man vill eller inte. Vanligtvis brukar jag älska höstarna men som det har varit denna sommar så är jag inte klar med sommaren.. Har inte solat en enda dag i juli & augusti.. inte ens tänkt tanken på att åka till en badplats med barnen.. inte suttit på balkongen på kvällarna och njutit.. Nä, den här sommaren har bara varit skit.....

Så lite kan jag känna att det är trist med höst... dock har vi nu tiden framför oss då mina hundar kommer få mer tid i skog och mark och det gillas skarpt!! Hela kalendern är fulltecknad så tids nog så glömmer jag nog bort den där bikinin som inte har blivit använd i sommar ;-)

Snart också dags för att göra en dag i hundarnas anda. Igår hade jag tre hundar som klipptes och badades i K9 Competitions produkter. Produkter som är baserade på Aloe Vera, kan riktigt rekommenderas!

En utav de tre hundarna var Gordonsettern Nero som fick sig ett redigt SPA med lite klippning. Alltid roligt när de kommer lite black n tan setters ;-)

Idag har jag inbokat två blandisar som skall klippas & badas, en klippning och någon kloklippning. Härligt när det är fullt upp :-)

Ha en fin dag!

Inga kommentarer: