Uppladdning

Snart är det dags för våra hundar att få komma ut igen..:-)

 

Uppladdningen pågår för fullt med att motionera hundar här hemma. Att ge dem bästa förutsättningar för kommande uppgifter tycker vi är viktigt.
Vi tränar mycket mountainbike där hundarna får "dra" springa i terräng vilket gör att vi kan ta oss på fler ställen i skog och mark och kunna variera träningen.


Ztorm & jag (Jane) har också hunnit vara iväg på "tjejkurs" hos Kristina Edh som har Kennel Zettertjärns. En superkurs, med massor med träning där vi mest fokuserade på att hundarna skall vara lugna i fågel, stadga. Vi åt och njöt av supermat och trevligt sällskap samt bad i vattentunna med en utsikt över Åreskutan.. tja, vad skall man säga?! Underbart! Verkligen att rekommendera!


Ztorm skötte sig galant.. han är duktig och jag hoppas att det håller i sig i höst då det krävs lite mer.
Vi planerar även att åka på lite träning och några prov med Ztorm. Darling tränas hon med men vi får se om hon är mogen för start i höst eller kommande vår.


Denna sommar/höst har vi även bokat in mycket träningstid på Långtora, just för att få hundarna för fågel. Det skall bli mycket intressant att se om det kommer ge utveckling för dem :-)

 

Etiketter: träning

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter