måndag 9 juli 2012

Vi flydde...

det dåliga vädret och tillbringade helgen som sagt i Järpen/Krok hos Kristina Edh, kennel Zettertjärns på tjejkurs med våra hundar....

Kom hem sent igår kvälls och redan efter halva vägen hade hela himlen öppnat sig.. jusses så det regnade. Tydligen hade det gjort det hela helgen på alla ställen - utom där vi var!

Såklart kom det någon liten sommardroppe men inget som störde. Vi har haft sommar, gått i linne, badat och haft det toppen. Vi var på rätta stället helt klart :-)

Vacker utsikt över Åreskutan & Kallsjön


Träningen har gått jättebra för alla.  Men gladast är jag över min Ztorm som har varit så duktig, han är gó min pojk och jag ser så mycket fram emot hösten och få se hur han kommer utvecklas. Det var så mysigt att få tillbringa helgen tillsammans, bara han och jag...Under helgen har fått massor med träning för hundarna och supergod mat. Det är verkligen en superkurs om man vill träffa trevligt folk, få bra träning, god mat i en underbar miljö. Vem kan säga nej till att träna hund med fjället i bakrunden?! Bara tanken på ripor gör att man blir lite smått taggad ;-)

Wook på G

Sista duvan...


Hela tjejgänget
Foto: Kristina EdhVi tjejer har haft det toppen. Att tälta kan ju få vem som helst att skratta så man får ont i magen. Så härligt att bara släppa loss för en stund.

Det var många duktiga hundar på träffen, men den som gjorde störst framsteg var en liten omplaceringstik på 1.5 år som till en början var väldigt försynt,  men efter 3 dagar så hade lilla tjejen blommat ut till en riktig Gordonsetter. Man blir varm i hjärtat av att se hur en hund kan förändras på så kort tid, fantastiskt!

Längtar redan tills nästa gång det skall bli "tjejkurs" :-)

Inga kommentarer: