lördag 28 juli 2012

Gustaf Wasa

Tänk, idag har jag gjort något som jag aldrig har gjort fast jag är "Dalkulla"

Vi har åkt båt på Siljan!!

Men varför har jag väntat så länge??? Tja, den frågan kan man ställa sig både en och två gånger ;-) Men idag blev det av!

Det var supermysigt och verkligen en utflykt att rekommendera.

Vi har ju USA främmande här så denna tur passade perfekt. Vi hann med en underbart god middag, efterrätt och en massa prat mitt ute i Siljan på en jättemysig gammal historisk båt. Vill du läsa mer om den så kika in på deras hemsida www.wasanet.nu 

Hela gänget fr.vänster: Lilian, Dustin, Michael, Clara, Meja, Alina
min mamma, jag & Elias

Clara & Meja njuter av utsikten

Me and Lilian :-)) You gó girl!


Lunch


Min bror Micke med sina sångfåglar Alina & Clara

Mina finaste:-)

Underbar dag och vi hann hem precis innan värstingregnet föll över oss...:-)

Vi har talat så mycket idag så nu har jag bestämt.. det blir en resa till Kalifornien så fort Elias blivit äldre. Får så många minnen när vi umgås med Lilian att jag bara måste dit och hälsa på och hänga med dem igen. Göra Disneyland, go fishing, sola, bada och bara ha roligt! För i Usa har man aldrig tråkigt... Sen skulle jag gärna vilja besöka några Grooming Pet Salon´s och kika in hur de ser ut :-)

Lilian är kusin med min "leasing" pappa jag växte upp med så vi har träffats några gånger i USA. Vi har gått igenom en del tillsammans så man kan säga att vi har starka band. Känns speciellt på något sätt..

Känner mig så glad att vi fått spenderat lite "time together" :-)

Inga kommentarer: