torsdag 28 juni 2012

Nya Halsband!

NU äntligen kan jag presentera mina nya halsband!

Har haft dem i tanken länge innan jag fick tid att ta fram dem men nu är det gjort och jag kan visa dem för er. Halsbanden fick en jättebra feedback av dem som besökte oss på SM när vi hade monter här i Borlänge.

Halsbanden är sydda med 4cm brett band med vaddering som gör att halsbanden blir extra breda, ca 5cm. Beslagen är rejäla vilket ger ett maffigt utseende.

Vadderingstyget är samma tyg som jag syr mina övriga produkter med. Vilket gör att vi får samma stil på GLavaRis sortimentet. Rosa, blå, orange, grön & gul. Och sen kommer de även i en ny färg inom kort!

Halsbanden ligger på 190:-/st och kommer sys i storlekarna 40-45-50 cm. Läggs inom kort in i vår Webbutik! www.glavaris.se Vill du redan nu beställa så går det bra att maila till mig!Hope you like!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt snygga halsband! För att inte tala om modellen som poserar med dom : )
/M

Miranda sa...

Kikar in för att önska en trevlig helg ♥ Kram!