söndag 10 juni 2012

MFK`s Utställning

Idag har vi varit på Mellansvenska Fågelhundsklubbens årliga utställning i Garpenberg. 


Ztorm & Aska ligger i tältet och har det gött :-))Vi blev ett helt gäng som åkte, hela familjen Hagström och valpköpare. Vädret blev topp, förutom en superskur som kom över oss så domaren fick ta en paus. TUR att jag köpte utställningstältet av min gode vän dagen innan! Perfekt när vädret är lite ostadigt och när barnen är med!

Först ut hade vi Juniorerna Zlatan, Ztorm & Zvante. De fick ALLA Excellent. Sen hade vi tjejerna Ezter och Iza som fick Very Good. 

Aska visades en sista gång i ringen och gjorde det med bravur. Hon fick Excellent med CK och blev BÄSTA VETERAN inför en tårfylld matte :-) Känns lite sorgligt och konstigt på något vis.... tänk, det var inte så länge sedan hon visades i valpklass! Åren går så fort men jag är så glad att hon fick avsluta idag med en fin rosett! Kritiken "Liten tik av utmärkt typ. Välbehållen veteran."Hade premiär för GLavaRis i ringen med Avel & Uppfödarklass vilket resulterade i 1 Hp i Uppfödarklass med kritiken "En mycket god uppfödargrupp. Jämna"
Och i Avelsklass fick vi 1 Hp med kritiken "Mycket jämn grupp. Enhetlighet, lika sin mor"

STORT TACK till alla våra valpköpare som gör detta möjligt!! Tack även till M som hjälpte till att visa "Mamma" Darling :-)


En härligt intensiv dag... :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Stort grattis!! Ni är så väl värda framgången : ) Och jag blev också lite tårögd när jag läste om Askas framträdande. Man ska sluta karriären med flaggan i topp och det gjorde hon verkligen.

Kram
M