söndag 3 juni 2012

Det tar sig:-)

Sent igår kvälls blev min 'hängtavla' uppskruvad och på plats nere på hundvården. Skivorna var egentligen grå från början men med lite sprayfärg förvandlades de raskt till svart, lätt som en plätt. Den svarta bakrunden lyfter fram de härliga färgerna på mina Tuffys & Zogoflexerna som jag säljer.

Hyllorna efter min långvägg blev också uppsatta i helgen. Skönt att få alla grejer på plats.

Så idag fortsätter jag med lite styling. Produkter skall upp i hyllan, det skall städas, tavlor skall flyttas om och nya skall upp på väggen. Köpte också nya mattor igår som får dölja mitt fula golv....  det blir fint med tanke på hur mina förra mattor ser ut...(de har hamnat på tippen). Golvet skulle behövts målas men det får vänta tills nästa sommar:-)

Ha en fin söndagsmorgon:-)

1 kommentar:

Miranda sa...

Bra det blir!!! Här är det också en salig röra! Vi håller på med badrummet. Ha en fin dag!