fredag 18 maj 2012

Trött...

Känner mig sjukt trött idag...hela jag skulle behöva en energiboost!

Har i alla fall gjort lite nytta så som betalat fakturor. Gått igenom vad som skall beställas framöver. Tycker allt tagit slut och då tar allt slut på samma gång. Har även ringt lite samtal som man gärna skjuter på lite extra...sånt där man inte orkar men bör bry sig om... Försäkringar! Tråkiga saker men nödvändiga. Tycker det är svårt. Alla bolag tycker just sin försäkring är den bästa... Svårt att veta vad gränsen går för en försäkring och vad som är rimligt att betala...

Har även uträttat lite shopping, denna gång bl.a nödvändiga ting som skor till Meja. Hon äter skor! Så det blir skoj att se hur länge hon kan ha dem vi köpt nu;-)

Ikväll ska jag lägga mig i soffan tidigt och njuta av ett nytt nummer av Islandshästen så får vi hoppas att jag får lite ny energi :-)

Inga kommentarer: