torsdag 10 maj 2012

Supersnaggad:-)

Äntligen fick jag också fixa till 'pälsen' lite ;-) Håret har växt som 17 den senaste tiden så idag fick jag med nöd och näppe en tid för klippning.
Mycket hår åkte av..! Ghu så skönt. Blir lätt att fixa till kalufsen nu, passar perfekt i dessa tider:-)

Har också försökt att sätta in pengar på banken som skulle till vår klubb. Lite småfix efter provet vi hade. Men döm om min förvåning så fick jag inte sätta in några pengar eftersom jag inte var kund i just Handelsbanken! Anledningen är att jag gick dit är ju för att i min bank Swedbank där har man tagit bort kontanthanteringen och har bara en automat som man kan göra insättningar i. Tyvärr så är den inte fullt så bra då den är känslig för sedlar som är lite knöliga eller fula på något annat sätt. Då tar automaten helt enkelt inte emot sedeln och man blir stående där med pengar som man vill sätta in....

Blev skitirriterad bokstavligen på Handelsbanken när jag fick nej därifrån så jag gick väl till min kära automat och började på att sätta in lite pengar.....fick tröka ett x antal gånger innan jag blev klar. Tur att det gick....!

Men hallååå? Hur skall detta sluta egentligen, en bank som inte hanterar pengar eller banker som man inte får ha något med att göra sålänge man inte är kund där...all service bara förvinner. Trist kan jag tycka.

Att få mötas av ett trevligt leende är då mycket mer glädjande än en taskigt tråkig automat som bara sitter i en vägg och är grå...

Inga kommentarer: