onsdag 9 maj 2012

Hockeytime:-)

Är inte världens sportnörd men gillar när det blåser bra vindar för vårt härliga landslag Sverige:-)

Har tagit plats i soffan, hundarna är rastade och barnen lagda i sina sängar för en stund sedan. Har fixat med lite pappersjobb idag. Men innan jag kunde det fick jag lov att inhandla en ny skrivare/scanner då min gamla helt plötsligt gav upp. Alltid är det något..suck.

Har även haft besök av min privata duktiga elektriker som skall hjälpa mig med lite eldragning på hundvården. Nya taklampor skall upp och några nya fräscha armaturer. Det tar sig sakta men säkert:-)

Kommer bli fantastiskt skönt när det är klart. Har även haft en go liten Ebba här idag som köpt Mejas gamla cykel. Härligt att grejorna kan användas vidare och glädja fler;-)

1 kommentar:

Miranda sa...

Hockey är inget för mig :-/