söndag 27 maj 2012

Hemma igen..


Åter hemma efter en tur till skogen. Vi har firat en god vän till mig som fyllt jämt och istället för att ordna en stor fest så blev det en skön liten fest mitt i skogen! Passar ju som handen i  handsken för oss som mer än gärna strosar omkring med Lundhagsbyxor ;-)

Vädret var på topp, strålade solsken hela dagen, värsta sommaren! Så ni kan ju gissa vilka fina brännor vi hade efter en dag i solen! Helt fantastiskt underbart!Under kvällens gång kikade vi även lite på Eurovision... spännande det blev!! Och sen vann vi!! Fantastiskt roligt.. men jag har fortfarande svårt att höra vad hon sjunger ;-)

Har skrattat mycket denna helg, så härligt! Nu hoppas jag bara att det inte dröjer lika länge tills nästa gång vi ses igen!
1 kommentar:

Miranda sa...

Jag har också varit på kalas, men inte i skogen den här gången =)