tisdag 22 maj 2012

Fängslande...

På vår lilla tripp häromdagen passerade vi detta hus... 

Det fängslade mig.. kan inte sätta fingret på precis VAD.. men det är något som gör att jag bara vill veta mer......


Håller ni med? 4 kommentarer:

Unknown sa...

Ett hus som med omvårdnad o kärlek skulle bli fantastiskt !!

Jane Hagström sa...

Ja eller hur??!! Jag bara älskar det.. :-)

Miranda sa...

Ofta då jag kör genom små byar känner jag mig sorgsen då jag ser alla dessa vackra byggnader förfalla. Såg ett program på TV för flera år sedan, där det var bara två människor kvar i en by. Tanta där sa: jag undrar när nästa ljus släcks i byn. Det var en ord som satt lite tankar i mitt huvudet, eftersom jag själv bor i en liten by, där ljus efter ljus släcks, men jag lever i tron att; alla inte kan bo i stan, vi kommer att bli flera på landsbygden i framtiden...Ha en fin vecka ♥

Sofie sa...

Ett Hus med Potensial :-)