torsdag 31 maj 2012

En enda...

Röra!

Jaa. Så här ser det ut på hundvården nu! Bilden visar bara en del av rummet men det ser typ lika ut överallt! Allt är i en enda röra! Grejorna är inplastade för att inte dammet från spackel och betong skall komma åt sakerna... Usch så det ser ut! Känns som om det kommer ta evigheter innan allt är i ordning igen.

Men det kommer att bli bra. Alla försäljningsprylar kommer få sin plats där de syns bra och blir mer tillgängliga. Kontoret & syplatsen får sin del av rummet där vi kan jobba i lugn och ro. Samt blir det en till arbetsplats inne i själva trimrummet. 

Idag fick vi hjälp med det elektriska... Nya armaturer, uttag och ledningar uppsatta! Det var välbehövligt...somliga uttag var inte att leka med!

Huset är byggt -48 och där jag har hundvården har det varit ett garage tidigare, inte en tillstymmelse till ett normalt rum! .Tja, ni kan nog tänka er att det är lite jobb....

Men nu börjar det ta form och snart kan vi få 'piffa' lite... Mina änglar Åfelia (golden retriver) och Geisha (första gordonsettern) skall få sig en fin plats så de kan hålla ett extra vakande öga på mig;-)

Sen skall det upp en 'Wall of Fame' tänkte jag där några av mina kära klipp å trimhundar skall ta plats. Samt lite annat smått och gott:-)

Roligt med förändring!

Inga kommentarer: