söndag 13 maj 2012

Amore

Idag träffade jag fina Amore som är i från vår första kull efter Hanna Glavari & Gordvalls Echo, födda 2002. Det är ju också såklart Askas bror:-)

Amore blir alltid så glad när han stöter på oss. Man möts av både pussar, gos och prat. Man blir varm i hela kroppen, så visst känner de igen en sedan valptiden. Nu har ju vi träffats lite då och då så vi har ju ett starkt band.

Amore var den minsta valpen i kullen. Han vägde inte ens 200g när han föddes, lilla killen;-) Han hade även lite problem med att han fick upp mjölk i näsan så vi hann även göra ett veterinärbesök med honom när han endast var några dagar... Då fick han ligga på mitt bröst i min BH.... Lilla killen, vilka minnen.

Veterinären hittade inget fel, utan det kan hända att valpar som inte riktigt har utvecklat struphuvudet när de föds får upp mjölk i näsan. Det är bland det sista som växer till sig under valpens tillväxt i magen.

Amore var minst i kullen under de 8 veckor de var hos oss men tillslut växte även han på sig till en redig kille som är en duktig fågelhund.

Hoppas vi får fortsätta träffas i många år till:-)

1 kommentar:

Miranda sa...

Vad snygg han är trots sin höga ålder! Nu har jag lagt ut vilken ras det är på hunden jag skall hämta till midsommar ;-)