söndag 15 april 2012

Thokkis

Några bilder blev det när vi hälsade på Thokkis på Stenholmen. Regnet öste ned, inte så roligt kunde ju ha varit uppehåll åtminstone. 

Hon ser ut att trivas så bra och det känns kanon i mitt hjärta att se henne få växa till tillsammans med likasinnade. Och om jag inte missminner mig så är de 25 stycken ston i hennes flock. Hon har växt på sig en del faktiskt men väldans stor är hon inte. Dock är hon en av de yngsta i flocken, så man lurar sig kanske lite på grund av det. Men i sommar kommer det nog hända mycket skulle jag tro.. blir spännande att se henne sen och utan vinterpäls...:-)

I början på maj så kommer de släppas ut på nya beten. Det kommer nog gillas skarpt. Låter väldigt tidigt men redan nu när vi var där så såg vi att gräset börjar bli grönt.

Saknar henne massor och jag längtar så tills jag får hem henne :-) 3 kommentarer:

Dernole sa...

Oj vad hon växt, blivit väldigt fin. Kul :-)

Dernole sa...

Oj vad hon växt, blivit väldigt fin. Kul :-)

Jane Hagström sa...

Tack :-)