onsdag 25 april 2012

Sötast idag!

Efter lunch fick jag besök av sötaste Trixie, en Havanaisevalp på 16 veckor! 

Men jusses så söt och charmig hon är :-)

Det var hennes första besök hos mig och det gick verkligen jättebra! Hon skötte sig exemplariskt, en riktig prinsessa! Vi tog av lite på längden, en sk. toppklippning som jag ofta gör på dessa pälshundar. En praktisk lättskött frisyr.

Vi gick också igenom hur man bäst sköter pälsen och vilka verktyg man bör använda sig utav. Tycker det är viktigt att lära ut så matte och husse kan sköta pälsen emellan klippningarna :-)

Virvelvinden fastnade på två kort... men det var inte det lättaste! Blev dock bara bild före.. :-)Idéer blir verklighet!


Har även hunnit med sysidan en liten stund idag. Nytt material kom på lådan så äntligen fick jag sno ihop min nya kreation som jag haft i huvudet ett tag. Det blev superbra och kan nog presentera den för er inom kort!

Nu skall jag äntligen dunka ned i soffan men en stooor kopp kaffe i lugn och ro :-))

Inga kommentarer: