onsdag 18 april 2012

Lite nya inköp & kurs!

Att klippa & vårda hundar kräver bra redskap, vilket gör att jobbet blir mycket roligare och lättare. 

Jag har i alla år sedan jag började klippa hundar, alltså typ 12 år sedan använt Oster´s klippmaskin. Jag har två som jag varierar mellan och de har fungerat super men nu äntligen har jag skickat efter en ny maskin!

Denna gång har jag gått på Andis Power Groom som är en kraftfull, lätt maskin. Många som jag talat med lovordar den, så nu går jag bara och väntar på att mitt paket skall anlända!Även lite nya skär har jag sett till att få i mitt paket. De går åt i dessa tider när många vill ha korthåriga hundar. Det hör liksom våren till lite grann :-)

Har även utsett ett nytt trimbord nu och kommer göra en beställning på det denna vecka! DET ser jag fram emot, undrar när jag tänker efter hur jag klarat av att jobba alla dessa år utan ett elektriskt höj och sänkbart?! Bordet kommer spara massor av konstiga arbetsställningar ;-) 

Är det "någon" därute som bor i närheten av mig som vill vara med att beställa när jag ändå lägger in beställning så tveka inte att höra av er. De har ALLT vad gäller GROOMING/TRIMNING

Hundvårdskurser

Eftersom jag nu har kommit igång på allvar så kommer även mina hundvårdskurser också igång! Så vill du lära dig att vårda din hund och lära dig hur varje redskap skall användas så skall du boka in dig på en kurs! 

Du får lära dig under handledning av mig hur du går tillväga och du kommer känna dig ännu mer säker på hur du gör för att få en bättre känsla och kunskap. OBS! Kurserna är till för eget bruk och inte en kurs som du blir "färdig hundfrisör"!

Även för dig som rasklubb eller uppfödare kan boka in mig så kommer jag till er och håller utbildning! Kanske du och din väninna vill göra något tillsammans? Jag skräddarsyr efter önskemål!

Bokar du in en kurs så ingår det ett kompendium som du får med dig hur du trimmar/klipper din hund. 

Gäller de flesta raser!!

Självklart får du bra priser på hundvårdsverktyg i samband med din kurs! 

1 kommentar:

Miranda sa...

Undrar om du skall få trimma mitt hår också! Ser ut som en rishög =)