tisdag 17 april 2012

Islandshästnyheter

Hittat en ny sida - ISLANDSHÄST NYHETER

Lägger länken i min högra kolumn nedanför mina blogglänkar så hittar man den lätt!

Så här beskriver Islandshästnyheter sin nya sida.


Varmt välkommen till den nya nyhetskanalen för islandshästar, Islandshastnyheter.se
IHN  har skapats av Daniel Sundin och Ida Fia Sveningsson för att fylla ett behov som finns ute i våra svenska folkhem. Vi lever i en tid då information ska levereras snabbt ut till den stora massan och berika folk med nyheter, resultat och repotage.
Idag så finns det inte någon sådan kanal för islandshästar på internet i Sverige, det finns på Island, Danmark och tyskland som exempel. IHN ska leverera liveresultat från de största tävlingarna i Sverige och Norden, inte bara siffror utan även komentarer så att du som läsare ska få så mycket information från plats på engång.
IHN skall även publicera repotage och artiklar med blandat innehåll, allt från ”hemma hos” till vetenskapliga artiklar. Det finns möjlighet för dig som privatperson eller journalist att få dina artiklar publicerade hos oss, kontakta oss bara för mer information.
Vårt mål med IHN är att leverera intressant information till dig som läsare, ställa dom frågor som andra inte vågar ställa och att bli det självklara valet för dig när du vill veta vad som händer i vårt avlånga land.
Vi hoppas att du som läsare kommer få nytta av IHN och vi ska göra vårat bästa för uppnå våra mål.
Daniel Sundin & Ida Fia Sveningsson

Inga kommentarer: