tisdag 3 april 2012

Heej!

 

Jamen, jag lever! 

Det går i ett så bloggen kommer tyvärr i andra hand. Dessutom så är jag utan min "riktiga" telefon så jag kan inte blogga från den telefon som jag har idag. Det är min gamla Eriksson så jag får vara glad att jag kan ringa i alla fall :-)) 

Hade fullt igår på Hundvården. Först ut en Springer Spaniel som fick en total makeover, hela Donna rakades ned och hon blev jättefin:-) Matte blev lyrisk och gillade sin hunds frissa, såå skönt att bli av med pälsen :-)

Hade även goa Atlas som är en Schäfer för borst och bad. Han blev så fin. Sen var det till att byta om raskt för att åka på ett möte på skolan från Hundfönen till möte, fina grejer det :-) 

Avslutade dagen med att trimma en kär trogen Stiff. En jättefin Vorsteh som kommer med jämna mellanrum. Meja gillar han skarpt och skämde bort honom när vi var klara. 

Fick även till redovisningen för Sälenprovet, äntligen!!! Har legat över mig ett tag men nu tog jag tjuren vid hornen och gjorde klart. Får hoppas det blev godkänt :-) 

Ser fram emot när allt det är överstökat, då kan jag lägga den tiden på att fixa i ordning på Hundvården. Vägg och tak skall spacklas och målas, nya hyllor skall sättas upp och sen fixa lite nya möbler för att göra i ordning min lilla butik och få i ordning sydelen! Å, vad jag längtar. 

Idag har jag också en fullspäckad dag. Först kommer en Jack Russel som skall klippas, sen två blandraser, Elsa & Hugo och på eftermiddagen kommer Prince, också en blandras och den sista för dagen en Bichon som skall klippas & badas - Fullt upp med andra ord :-))

Det var det det, nu måste jag studsa vidare till köket och sätta på mitt efterlängtade kaffe!! 

Ha en fin dag! 

1 kommentar:

Miranda sa...

Här har vi över en meter snö än. Tänkte fråga om halsband nummer två. Vill ju skriva om halsbandet, men jag fick ju inte förrän du gav klartecken...ha en bra dag ♥