fredag 13 april 2012

Efterlängtat:-)

Å så kom dagen jag längtat efter. Äntligen fick jag träffa min lilla Thokkis:-) När vi kom med bilen och jag gick ut såg jag henne på håll...visslade på mitt speciella vis och hon höjde genast på huvudet och spetsade öronen mot mig.... Åh, kärlek! Tjejen har inte glömt mig!

Hon såg fint ut och ser ut att trivas i sin stora tjejflock. Vi stannad en stund, fotade och tittade på häst...mysigt. Tyvärr inte det bästa vädret..regn och gråkallt.

Vi hann också med ett besök på Tassarnas Trim för att titta in lite trimbord. Blev inte besviken så nu blir det till att beställa ett i veckan som kommer:-)

Dagen avslutades här på vandrarhemmet med vin och trevligt sällskap. Nu är jag dock supertrött och är helt slut i mina stämband av att ha talat oavbrutet i nästan 11 timmar!

I morgon väntar den efterlängtade hingstvisningen:-)

Inga kommentarer: