tisdag 24 april 2012

Det rullar på...

Denna vecka är min 6:e vecka på heltid hemma med GLavaRis & Hundvården. 

Känns fantastiskt och jag är så glad att jag vågade efter alla år :-) Det är ju trots allt ett stort steg att stå på helt egna ben. Inte ha den där pengen som kommer in på kontot oavsett om det går bra eller dåligt... Nu är det liksom "upp till mig" jag ror min egen båt!

Det bästa med det hela är att jag kan ro precis vart jag vill utan att någon säger åt mig att "så skall vi inte göra" eller "nä, vi skall åt detta håll" Jag gör nu PRECIS som jag vill och ingen kan stoppa mig!!

Härlig känsla :-)

Men med arbete tillkommer det pappersarbete och en hel del frågor. Har det mesta klart för mig och försöker så gott det går, men det går åt ganska så många timmar till att leta information. Det är det jobbigaste tycker jag.. man är ju rädd att göra fel. Myndigheter är inte att leka med.... ! Men som de säger... man lär så länge man lever!

Många goa hundar har besökt mig den senaste veckan, några hamnar på foto, några inte. Men här kommer några av dem som blivit lite aprilfina :-)

Ho ho, någon där? 

Ja! Tequila här! Ny stylad & redo att träffa husse igen:-))
Tequila är en Portis

Enzo, blandras. Senaste klippningen var för 10 veckor sedan....

Nu blev det kort igen:-)

Gamle Gaston 11 år är en Leonberger som inte är så förtjust i lång päls.. 

kort kort vill han att det skall vara :-) 

Lilly, pudel är lite långhårig.... 

som fick en sportfrisyr med rakad kropp och lite spar på benen. 

Har även hunnit sy upp lite GLavaRis prylar.... måste ladda upp inför SM Agility här i juni som vi skall vara med på. Det skall bli jätteroligt och spännande :-)

GLavaRis kommer självklart ha BRA erbjudanden i montern så det är väl värt ett besök! 15-17 juni på Sportfältet i Borlänge!

Nu är det sent för en hundfrissa så jag måste knyta mig för att orka med en ny fantastisk dag på GLavaRis :-))

Inga kommentarer: