onsdag 14 mars 2012

Trött...

Är lite trött och sliten faktiskt.. 

Många sena kvällar och allt för lite sömn och vila gör att man blir lite seg. Orkade inte ens med ett blogginlägg igår..

Hur som var jag till ortopeden igår med mitt taskiga finger och ja, nu VET jag att det blir Operation. En stor operation för mitt lilla finger. De skall öppna både på under och översida för att komma åt att göra det som måste göras. Förhoppningsvis kommer jag bli bättre, men fullt återställd kommer jag aldrig bli.

Det är en jobbig operation på så vis att jag måste börja träna direkt efter operationen. DET kommer nog göra väldans ont. Förra gången jag opererade mig var jag i stillhet i 5 veckor innan träning började vilket i efterhand inte var så klokt. Därav min oförmåga att röra fingret.

Känns jobbigt att ställa sig in på en Operation och sjukskrivning, men det är något som måste göras. Förhoppningsvis kommer jag igång att jobba ganska så snart efter lite vila.

Operationen kommer göras i Uppsala och jag kommer få stanna en natt. Förmodligen blir det av i början av maj. Jag lovar att göra mitt bästa för er som önskar klippning & vårfina hundar innan jag tar ett kort break!

Idag har jag hundvårdsdag hemma. Fullt upp med hundar som vill bli vårfina. I måndags kom Sigge, Jack Russel och fick av sig en del päls.. skönt tycker husse som är lite trött på fällande vita hår som ligger överallt :-)


Ha en fin dag! 

1 kommentar:

Miranda sa...

Hoppas det går bra med fingret. Själv har jag varit krasslig och nu har Aron feber och hosta....Kram på dig och vovvarna