lördag 24 mars 2012

Sovmorgon!

Kan inte tro det är sant! Jag, sovmorgon?? Men jo klockan är över 8:00 och jag ligger fortfarande. Ztorm drar djupa timmerstockar och njuter lika mycket som mig över att ligga och gosa i sängen;-)

Har åkt upp till Skarvrusätern som ligger en liten bit från Funäsdalen tillsammans med min vän Marica och hennes hund. Vi skall starta hundarna på jaktprovet i morgon...hur det nu går i detta väder?!

Blev i alla fall en härlig tjejhelg! Bara vi;-) Passade ju perfekt då vi har lite att ta igen. Tror inte heller att gubbarna vill lyssna på två brudar som kacklar om ditt och datt;-)

Det har varit en hektiskt vecka efter förra helgen. Bara för att provet är över är inte jobbet som kommissarie över. Nu skall prislistor in, egenskapsbedömningarna skall fixas, det ekonomiska skall fixas osv... Har gjort en del i veckan faktiskt så snart återstår det inte så mycket. Måste göra mig av med lite jobb så jag får plats för mitt egna jobb.

Nä, nu snart att stiga upp. Ha en fin lördag!

Inga kommentarer: