torsdag 1 mars 2012

Mosters gull:-)

Den sötaste lilla tjejen besökte mig idag. Lilla Julia som är 6 månader. Är en stolt moster till henne...huvva..tiden går så fort..hon föddes ju alldeles nyss! Kändes fantastiskt att få träffa henne igen...blir alldeles för sällan då de bor i Göteborg...

Skulle även bjudit er på lite uppdatering från hundvården men tyvärr räcker inte min tid till. Vet egentligen inte hur jag skall bete mig för att hinna allt jag borde göra.... har högtryck från alla håll:-)

Idag är det också den sista dagen för anmälan till Sälenprovet som MFK arrangerar så idag och igår har jag suttit med alla anmälningar, svarat på mail osv...

Även om det är mycket jobb så skall det bli jätteroligt att få tillbringa en helg i Sälen med alla fågelhundsmänniskor. Blir faktiskt första gången jag och Jocke får tillbringa tid tillsammans utan barn.....

Förresten! Vad roligt att ni kikat in på vår nya blogg - GS Norden och sidan på FB! Glöm nu inte att skicka in era resultat och gärna med lite text och bild:-)

Inga kommentarer: