onsdag 28 mars 2012

Hingstfestival!

Nu är det snart dags igen för Hingstfestivalen 2012! 

Denna gång kan inget stoppa mig från att åka, det skall bli så roligt! Förra året kom jag inte iväg då Darling satte igång att valpa natten mot lördagen som festivalen ägde rum.

I år går Hingstfestivalen i Gerstorp på Stenholmen där jag har min häst. Perfekt, då blir det till att slå två flugor i en smäll :-)

Vi åker ned på fredagen och besöker Thokkis och pysslar om henne en stund. Gissar att det behövs då vinterpälsen skall bort. Åh, vad jag längtar efter henne.


Ett snabbt besök skall också göras på Tassarnas Trim som också ligger i Linköping. Skall ta mig en kik på deras inköpta trimbord. Jag vill gärna känna på dem innan jag beställer ett lika dant. Denna gången skall det bli bra och inte som förra gången då jag beställde ett bord.

Vi sover över på ett vandrarhem på fredagen, då kan vi passa på att mysa lite och njuta innan det är dags för Hingstfestivalen på lördagen.

Många fina hingstar skall visas, ser fram emot att se Mökkvi från Åleby, Ypsilon fra Holtsmula, Herkules fra Pegasus och många många mer :-)

Blir en spännande hästhelg :-) 

Inga kommentarer: