måndag 12 mars 2012

Hemma igen...

Åter hemma igen efter några sköna dagar till fjälls. 

Så klart önskar jag att förhållandena skulle vara mycket bättre. Har nog aldrig varit med om att ett väder kan skifta så snabbt. Sol, vindstilla, storm, blåst, snö, regn, kallt & varmt...

Men vi har fått varit ute, tränat, umgåtts samt att jag har kunnat rå om Darling & Ztorm helt själv och det tycker jag också är så mysigt. Bara vi :-) Legat i soffan och myst efter en dag på fjället.... inte varje dag man får göra det kan jag säga!

Har även sett Zlatan, Zvante & Isa på fjället nu. Zlatan har jag sett tidigare men för de andra två var det lite av premiär. De är naturliga jägare och sitter på fina kvaliteér så jag är spänd på fortsättningen.

Hade med mig mina andra kamera också, men ni får hålla tillgodo men lite mobilbilder så länge :-)

Dessa vill man se mer av!

Annette på ett vackert fjäll...

Bollföre = SKITFÖRE

Storm...

Strålande kalasväder

Fikapaus, Annette & AW

Jag, Darling & Ztorm med Tormod & Zvante


Nu måste jag återgå... tjing!

Inga kommentarer: