onsdag 22 februari 2012

VAB

Ibland är det så praktiskt att jobba på hemmaplan. Hade planerad övrig kontorstid på eftermiddagen, alltså inga hundar inbokat. Men Elias fick feber igår kvälls så det blev ingen kontorstid utan VAB istället... Tur i oturen alltså.

Men visst är det väl typiskt att barnen blir sjuk när man som minst vill det. Har massor på göra listan och nu undrar jag hur jag skall bete mig för att göra det som måste göras...Nå, ja det löser sig nog. 

Hann i alla fall med tre hundar på förmiddagen. Två småingar, Zeke och Zack som är far och son. Sen kom Ronja en Cocker som fick ett välbehövligt bad och klipptes kort.

Även min vänn J besökte mig idag. Verkligen jätteskoj att ventilera våra tankar och se framåt tillsammans:-) TUR vi har varandra!

Nu väntar lite kvällsmat och sedan hoppas jag att det blir en rätt så tidig kväll för mina kids...vore inte helt fel med egentid då min dag startade vid 02:30 i natt....

Inga kommentarer: