torsdag 16 februari 2012

Shopping & bokning :)

Idag blev jag lite shoppingsugen och inhandlade nya skidbyxor och en ny anorak till kommande fjällturer :-) 

Dag för lite förnyelse på klädfronten efter typ sådär 10-12 år! Är ganska så trött att se mig själv på bild.. år ut och år in i samma kläder!!

Det blir lätt så att man har samma kläder år ut och år in eftersom man vet att det fungerar. Det värsta som skulle hända är att man far ut med helt fel kläder och ev. börjar frysa eller så.. nej, det vore inte så skoj.

Anoraken jag köpte är från Stadium, svart denna gång. Vindtät och går över rumpan så man slipper frysa. Rejäl huva och bra fickor framtill. Har skaljackor i ex. Gore Tex men det slutar i alla fall att jag tar på mig min anorak. Speciellt så här års när inte solen värmer så mycket... längre fram i vår fungerar det bättre med tunnare plagg.

Byxorna har jag fyndat på Lager 70. Svarta i Softshell med lite foder. Sitter lite tightare, vill inte ha fladdriga byxor. Gav bara 300:- för dem på rea.. ett riktigt kap faktiskt.

Har även bokat stuga i fjällvärden för några dagars träning med trevliga vänner & valpköpare. Det skall bli fantastiskt roligt och underbart att äntligen få skida ut på fjället..! Det var ett tag sedan kan jag säga utan att ljuga!


Underbart :) 


Har även fått ett mycket trevlig besked här på kvällskvisten och jag är så glad för en vän till mig som jag vet kommer somna med ett leende på läpparna! GRATTIS vännen, det skall bli sååå roligt! 

1 kommentar:

Sofie sa...

Hihi... Fast det var svårt att somna ;) kram!