söndag 19 februari 2012

Leende läppar...

Nu har jag krupit till kojs...med ett STORT leende. Jag är så nöjd över min dag att det känns i hela själen:-) Har hunnit städa i massor tillsammans med min fina Meja. Vi har hjälpts år. Tråkgöra blir genast roligt när man gör det tillsammans. Sen har vi varit på en 3 timmar lång skidtur tillsammans. Elias i pulkan, Meja som fick tolk av duktiga Aska och själv fick jag hjälp av urstarka Darling. Vi packade även med oss lite matsäck...
Turen till stugan där vi stannade för lite rast är på 4.7km så nästan milen blev det tur och retur. Är bara så imponerad av Meja som hon pinar på. Och Aska har blivit Mejas hund;-)
Får bjuda på lite fler bilder i morgon:-)
Har även hunnit med lite jobb på senkvällen.

Hann det jag skulle så min dag blev helt enkelt PERFEKT:-)

1 kommentar:

Sofie sa...

Det är så härligt att somna med den känslan i magen, nöjd och belåten med trötta ben =)