fredag 3 februari 2012

Fullspäckad dag!

Hundarna har avlöst varandra idag! 


En fullspäckad trevlig dag som alltid när jag får träffa alla härliga hundar. 

Startade upp med att trimma ned en Strävhårsvorsteh. Chriss heter han och är 2.5 år (om jag inte minns fel).  Senast han var hos mig var i början av sommaren så han var verkligen i stort behov av att få av sig lite päls. Det lossnade väldigt lätt och då är det skoj att trimma! Otroligt vilken skillnad det blir, före och efter. 

En lurvig herre :-)

Här ser ni skillnaden från otrimmad till trimmad. 

Nu är Chriss redo för nya äventyr igen!
Å slipper att snön fastnar så lätt i den lurviga pälsen :-))

VIP KUND!
Lilla Anton (Havanais) kom också på ett besök. Det var bara 6 veckor sedan sist han var här, men för att hålla pälsen i god kondition och för att underlätta pälsvården för matte & husse så behöver Anton komma ofta. På så sätt blir det lättare att behålla lite längd på pälsen. Puts, borst & bad. 

VIP kund kan du bli när du kommer ofta, med max 6 veckors mellanrum! Jag erbjuder dig då lite rabatt på din hunds behandling. Fråga gärna om du vill veta mer!  

Anton kikar efter husse...

Även lilla Maja, Springer Spaniel har besökt mig idag. Maja är så gullig när hon kommer. Först skrattar hon (lyfter på överläppen så man ser tänderna), och sen sätter hon tassarna på trimbordet direkt när hon kommer in. Hon vet precis vad som skall göras :-) 

"Visst ska jag upp här?"

Zigge, blandras var sist ut denna fredag. Han behövde rakas ned för att han har blivit irriterad i huden. Kan tyckas lite tokigt när vi har så kallt, men han trivs också bäst som kortklippt då han har en enormt tjock päls. Nu hoppas vi att irritationen lägger sig :-) B.I.T.C.H Guard

Snart är den snart här! En produkt som jag har jobbat på ett längre tag. Nu är den testad i hjälp av bl.a Zettertjärns kennel och nära vänner och den är mycket uppskattad! Mer info om B.I.T.C.H Guard kommer inom kort! 

Bilden är från Zettertjärns blogg

Inga kommentarer: