fredag 10 februari 2012

Fredag!

Veckorna går så fort! Kan inte fatta att vi redan har avklarat den här veckan!

Men på ett sätt känns det fint att veckorna har gått fort. Det är ljusare ute nu! Har ni märkt det? Helt underbart tycker jag. Dagarna blir längre och man känner och vet att våren är på G! Ännu en bit kvar såklart, men snart snart..

I morse hade jag besök av Schnauzer Sonny. Han trimmades enl. "regelboken". En trevlig kille som förhoppningsvis skall visa sig i utställningsringen i sommar. Planering är AO för en trimhund, så redan om 6-8 veckor skall Sonny besöka mig igen.


Snygging :-) 

Dock skall vi spara lite mer på skägget, som tyvärr blev helt avklippt förra gången han besökte ett trim (ej hos mig) och sedan skall vi spara lite mer under mage där det var lite tunt nu. En härlig hund med en fin trimpäls :-) 

Nytt hasband på G!

Efter mångas förfrågningar har jag tagit fram ett nytt GLavaRis Reflexhalsband för stritt & långhårshundar. Jag har nu halsbandet på "test" så vi vet att det uppfyller det vi förväntar oss av halsbandet. Kommer inom kort :-)

En liten glutt...


På återseende!

Inga kommentarer: