onsdag 15 februari 2012

Fjellpulka

Jag har köpt lite frihet idag! En fjällpulka som kommer kunna ta mig ut med Elias;-)

Har önskat mig länge en pulka men de är ju rätt saftigt dyra så jag har inte velat köpt någon....

Men igår trillade jag över en annons på Blocket om en Fjellpulka som var till salu för ett jättebra pris!

Ringde direkt men fick inget svar.... dock kände jag igen namnet och skickade iväg ett sms till en kompis till mig. Och känslan var rätt...det var min väns bror som skulle sälja pulkan:-) Tja. resten får ni räkna ut själva. Nu är pulkan här hemma och det skall bli fantastiskt skönt att få lite mer frihet...

Nu kan hela familjen ut på tur, både två och fyrbenta!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilket fynd, de brukar försvinna fortare än smör i solsken :-)

Nu kan du njuta av fina vårdagar med skidor, hundar och förhoppningsvis en
trött son i pulkan ...

Jane Hagström sa...

Ibland skall man ha tur! Igår var en sådan dag! Hurra:-)