måndag 27 februari 2012

Fjällträning

Som sagt.. 

Jag och brudarna drog på lite träning i Norska Ljordalen i helgen. Carina med Zlatan och Jockes syster Kristina med sin Vorsteh Vidda :-)

Förväntningarna var ganska så stora och för mig var det lite av nypremiär att få fara på fjället efter ett litet uppehåll. Det skulle även bli första gången för mig att se Ztorm på fjället...

Lite komiskt att han heter Ztorm för det var det det var när vi kom upp på fjället! På lördag morgon kunde man knappt gå på dass för man höll på att blåsa bort! Jusses vad det stormade..

MEN vi kom ut och även fast det var ganska kraftiga vindar så hade vi en superflott dag på fjället.

Även söndagen var blåsig, men det mojnade ganska så snart och vi fick åter igen en fantastisk dag på fjället. Det är så underbart att få vara ute på detta sätt, att se hundarna jobba och vara i sin rätta miljö och själv få uppleva denna fantastiska natur..

Vi blev väl omhändertagna av våra norska vänner som arrangerade träningen, stort tack att vi fick komma:-)

Ztorm var en fröjd att se på fjället, är så nöjd med hans prestation. Även Zlatan gjorde det bra för att ha premiärat på fjället för första gången. Så spänd att få se på fortsättningen ;-) Kristina var även hon supernöjd med lilla Vidda som endast är 8 månader.

Klart vi kunde önskat mer ripa.. som alltid. Den var lätt och när det blåste som det gjorde är det inte lätta förhållanden.. då gömmer sig den rackaren;-) Men några situationer blev det så vi fick i alla fall se lite fågel, helt tomhänta blev vi inte!

Vi for då hemöver med tre stora leendenden :-))

Här kommer lite bilder....


En vacker natur.... 

Ztorm...
Kristina med Vidda

Gryning...

Jag & Carina

Tjejligan :-)

Söndagens Parti

Zlatan & Ztorm.. - rätt lika va? 

Carina på väg ned i "God nedoverbacke" :-) 
Du fixade det vännen!!! 

Carina

Zlatan

1 kommentar:

Sofie sa...

Oj oj... Bild nr 1 är ju helt otrolig, som vanligt är du så duktig med kameran! =)
Kram