torsdag 26 januari 2012

Webbutiken!

Äntligen!

NU efter 24 timmars väntande hoppade min nya hemsida med webbutik igång!! Som jag gått och väntat. Ni vet ju hur det är, skall något ske så skulle det helst ha skett igår :-)


Men nu är den i hamn, och jag är så glad att det äntligen är klart. Nja, nästan. Det finns alltid att göra, men någonstans måste man dra en gräns och intala sig själv, att "nu får det räcka" :-) Och att göra en webbutik är inte "så bara".. det är mycket runt i kring som skall stämma.. ordning & reda skall det vara:))

Jag hoppas i alla fall att ni finner sidan intressant och att ni nu uppskattar att kunna handla lite enklare! Nu går det även att betala sina varor med Visa/MasterCard - kort eller genom bankerna.

Skulle ni förmodan hitta något på sidan som verkar knasigt eller att ni har övriga frågor så maila eller ring mig!

Har också valt att behålla informationen om kenneln och våra Gordonsettrar samt att skriva om hundvården som ligger mig varmt om hjärtat.

Helt enkelt en personlig webbutik som satsar på bra information, kvalité & service :-)

Välkommen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var som jag anade...! Det blev ju JÄTTEBRA! : )

Kram
M

Unknown sa...

Snyggt , stilrent och lättnavigerat. Jag kommer också på release partyt *skrattar*

Miranda sa...

Grattis med din nya webbutik! Anki fick sitt täcke igår til Vixxi och hon var skitnöjd! Hur går det med mina halsband ;-) Har du kommit på nån bra lösning? Kramen o trevlig helg!

Eva sa...

SNYGGT!! och lycka till.
Ha en topphelg/ Eva ;o)