onsdag 25 januari 2012

Väntan....

Idag har jag väntat och väntat.....

På vaddå, tänker ni. Jo min nya hemsida & webbutik som jag så länge har jobbat med. Gjorde klart det sista under förmiddagen innan jag skickade iväg 'ompekningen' för sidan... Trodde faktiskt det skulle gå rätt fort så att jag fick presentera den för er idag....men det blev inte så tyvärr.

Så nu får jag vänta lite till...

Klippte även en liten Cesar (Havanaise) idag på eftermiddagen. Han var i ett stort behov av att få pälsen lite fixad. Det blev en rejäl toppklippning med bad. Han har en jättebra päls så det var inga problem att spara ett par centimeter. Vill gärna inte raka dem superkort nu när vi har lite kyla ute...känns bättre med päls då:-)

Nä nu måste jag koja mig....och försöka slita mig från 'refresh-knappen' på datorn....*skratt*

Natti natt!

1 kommentar:

Dernole sa...

du får bjuda in till launch party :)
kram!