onsdag 11 januari 2012

Sveriges Mästerkock

Har fortfarande en vågrät position, känner mig inte speciellt på topp. Hoppas verkligen att det går över snart.

Har gjort en stor kopp te och satt mig framför tv'n för att titta på Sveriges Mästerkock, ett superbra program tycker jag.

Som i gårdagens program. Då log jag för mig själv när man får se personer med världens bästa själförtroende sitta och skryta för att sen gå in till juryn och blir totalsågade! Men hallå! Då undrar jag lite hur det är ställt. Någonstans måste de veta att de väl veta att de är ute och cyklar!?

Sen finns ju de som är superduktiga, utan att de vet om de ens.

Roligt att se vad deras kreativa sida hittar på när det gäller mat, det finns liksom ingen ände på det hela. Och jag som inte alls är den som älskar att stå i köket blir sugen på att laga mat...det smittar!

1 kommentar:

Miranda sa...

Man behöver ingen hund....lyckades ändå med att få två byten =) Hoppas allt är bra med Er. Ha en fin kväll!