fredag 27 januari 2012

Sjukling :-(

Det ena sjukdomen avlöser det andra hela tiden..

Tidigt, tidigt i morse vaknade jag att Elias kräktes! Inte speciellt skoj, men det gick bra. Vi klädde på oss och har sedan dess suttit i tv-rummet och sprungit fram och tillbaka till toaletten..

Tänk att de där sjukdomarna aldrig kommer lägligt!

Skulle såklart ha jobbat idag men fick tyvärr avboka mina kunder. Aldrig roligt då de sett fram emot att få sina bästa fina :-)

Så vi får göra det bästa av den här dagen och hoppas att lillkillen kryar på sig så snart han kan.. å så håller vi tummarna att mamman klarar sig också ;-)

Första riporna!
Något jag glädjer mig åt är rapporter från husse som är till fjälls denna helg. Fick för en stund sen rapport att Ztorm haft sina första ripor!! En stöt med full respekt! Inte illa tycker jag :-)

Stolt är jag även över Meja som även hon är ute på fjället och tränar hund, endast 7 år gammal!


En snöbiten Ztorm...

Duktiga tjejen :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

En SnöZtorm : )

Vad roligt att läsa att han haft sina första ripor. Urk för magsjukan. Hoppas Elias repar sig snabbt och att du slipper bli sjuk.

Kram
M

Miranda sa...

Jag var sjuk hela hösten och sen i julen. Var så less! Jag jobbar ju på dagis, så då blir man ju smittad hela tiden. Hoppas att Elias kryar på sig snart! Första bilden ser hunden ut som en vorster ASG. Kul att det blev ripor. Ha en fin kväll!