onsdag 18 januari 2012

Pysseldag:-)

Har fått undan en hel del idag. Den tråkiga men nödvändiga bokföringen är fixad, pappersfix till Robur är fixat samt lite plock på Hundvården som var ett måste. Har haft en trimhund på förmiddagen sen bara en kloklipp. Så nu hinner jag med lite sömnad innan kidsen skall hämtas på fritids och dagis. Jobbar egentligen till 18 men när man jobbar hemma har jag ju förmånen att kunna sluta tidigare. Så jag åker nog och hämtar dem vid 17:30

Härligt att bestämma som man vill:-)

Ikväll väntar också lite jobb med Web-butiken. Den tar sig och börjar jag faktiskt se slutet av uppbyggnaden. Det gäller att bestämma sig för ett 'stopp' även fast det kommer in nya produkter som skall finnas i butiken...

Roligt skall det bli i alla fall när jag får trycka på ' Publicera' :-)

1 kommentar:

Miranda sa...

Jag är så rastlös på kvällarna, men jag vet inte vad jag skall göra....behöver lite inspiration. Kvällarna blir långa då gubben jobbar kväll och sonen har somnat...Kommer kanske på nåt. Ha en fin kväll!