tisdag 17 januari 2012

På G igen :-)

Äntligen börjar den elaka förkylningen jag drabbades av ge med sig. Dock känner jag av min hals fortfarande så det är bäst att ta det fortsatt lugnt och inte anstränga sig för mycket. 

Igår kunde jag i alla fall arbeta igen. Skönt, för att ligga på soffan är inte min grej :-)

Hade en söt liten tjej, Bojzan igår som behövde få sig en liten toppklippning. Huvudet är det som "gror igen" mest och man märker snabbt att hundarna gillar när de kan "se ut igen" :-)

Ni skulle se hur de springer runt och busar när de är färdiga :-) -Hello världen!Kommer ni ihåg Strävhårsvorstehn jag skrev om tidigare som varit klippt? 

Han kom igår igen för sin andra trimning och Wow, det hade verkligen hänt grejer med hans päls!
Den har blivit strävare, han har satt mer päls och det lossnade superlätt!

Det var verkligen en stor skillnad från det att jag trimmade honom första gången. Roligt när det fungerar, men man skall veta att det inte alltid går att rätta till en strävhårspäls som blivit klippt.

Hade ingen "efterbild" att bjuda på men här ser man hur "lurvig" han är innan trimning. När han kom första gången till mig så var all päls mycket mjukare och ljusare. Nu har den mörknat och var mycket strävare.

Isak tar det med ro att bli trimmad :-) 


På efterkälken....

Jag lovade att avslöja en ny produkt för er.. men tyvärr får ni ger er till tåls lite till. Vissa ändringar har gjorts och måste testas.

Ibland är man tidsoptimist har jag märkt ;-)

Men som vi brukar säga.. den som väntar på något gott.... 

Inga kommentarer: