lördag 7 januari 2012

Nödvändigt redskap!

Min Garmin Astro är en utav mina absolut bästa investeringar jag gjort vad gällande hund, jakt och träning.  Det är en stor trygghet när man släpper hunden i skogen eller på fjället. Man har full koll på vad hunden gör och vetskapen att man ALLTID finner hunden om något skulle hända. Om den blir tagen av varg eller gör sig illa. Ett måste är i alla fall att ha laddade batterier, både i handenheten och i halsbandet/sändaren.

Så är man orolig över att inte ha full koll på hunden så är mitt råd - KÖP EN GARMIN! 

Visst, den kostar sin slant men jag skulle aldrig förlåta mig själv om något hände min hund ute i marken och jag aldrig skulle hitta på min hund igen... Men en Gps har man gjort vad man kunnat.

Och i dessa tider är det nödvändigt när man släpper hund i vargmarker! Vi i Dalarna med omnejd har väldigt mycket varg här vi måste släppa hundarna, för att ha ett gäng GS i band är inte att tänka på. De måste få komma ut, oavsett.

Men visst är det för djävligt att behöva vara rädd, orolig och gå med en klump i magen för att inte veta om ens hund kommer tillbaka när man släppt den...

Man är lycklig varje gång man åker från skogen att ha alla hundar med sig hem välbehållna.. "Ghaa, det gick bra den här gången också"


"Elias är nyfiken på GPS´n, bäst att lära sig i tid :-)"

2 kommentarer:

Miranda sa...

Vilken härlig bild på Elias!!!! Jo,det är en bra investering, bara man använder den rätt. Många, missbrukar den och då är man illa ute! Ha en fin dag!

Jane Hagström sa...

Såklart, vi måste komma ihåg att det är ett hjälpmedel! Man får inte stirra sig blind på apparaten :-)