söndag 1 januari 2012

Mycket Rosa!

Tänk, nu är det 2012 och vi har lagt ytterligare ett år till handlingarna.

Året har gått rasande fort, undrar om detta också kommer göra det?

Vi hade ett lugnt nyår igår, tillsammans med barn och hundar. Vi gjorde god mat och myste av en film tillsammans alla tre. Hur skönt som helst :-) Hundarna hade det också skönt, de låg utspridda på golv och i soffan helt oberörda av allt fyrverkeri som pågick utanför. Skönt med hundar som inte bryr sig...

Skänker dock en tanke till dem som inte tycker det är skoj med smällare...

Rosa vår? 

Har hunnit jobba lite idag också.... har haft massor med beställningar på täcken så en stund vid min symaskin var nödvändigt en stund på eftermiddagen. Men jag klagar inte, jag gillar att tillbringa tiden vid min nye vän - Min sy/brodyrmaskin!

Ett rosa gäng GLavaRis täcken väntar på sina äventyr :-)


De rosa markeringstäckena går åt som smör i solsken, många vill pryda sina fina med dem! Verkligen jätteskoj! Tänk, det kunde jag inte tro när jag gjorde mitt första rosa täcke för si sådär 4-5 år sedan :-) En rolig tanke är just hur det kommer se ut på fjället i vår??!!

Rosa är här för att stanna, dessutom så syns de jättebra ute på fjället eller i skogen :-) 

Till er som redan noterat att ett täcke är broderat så är det faktiskt mitt första broderade täcke! Men ni får hålla er till tåls lite till. Jag måste få träna lite till innan jag sätter verk i min brodyr. Träning ger färdighet vet ni. Sen måste jag också gå igenom den ekonomiska biten.. kostnad osv...

Har också hunnit med lite hundpromenad i snövädret. Så skönt.. fast mer snö önskas så man kan ta fram skidorna snart...längtar ju!

God fortsättnig på det nya året!  

Inga kommentarer: