tisdag 24 januari 2012

Lite hundar då..

Igår kom lilla Nahla (blandras: Cocker, Lhasa apso, Cavalier) på sitt andra besök hos mig, klippning & bad. Denna gång behövde vi inte ta så mycket på henne utan tog mest vid tassar och under mage. Resten av kroppen toppades lite grann för att få bort det "yvigaste"och få en jämnare look. 

Pälskvalitén blev mycket bättre sedan vi fick bort den mesta "valpullen" som hon hade förra gången hon var till mig. Har skrivit tidigare om Nahla den 26/10-11. Det är tre månader sedan, en bra intervall om man vill hålla i ordning på pälsen. 


Så söt så :-)I förra veckan hade jag även besök av bl.a Welshen Bonnie som är en speciell liten tik. Hon tycker inte om att bli borstad... nåde om man försöker! För övrigt är det en gó tjej med glimten i ögat. 


VA?! Sa du något? 
Kommer matte?? 

Även Irländska Settern Rossi på 10 år besökte mig i förra veckan. Han fick ett välbehövligt bad och en hel del klippning. Han är kastrerad och har massor av mjuk "död" päls som skall bort. Lurvet försvann och fram kommer en välvårdad Rossi :-) 

Webbutiken! 

Nu äntligen börjar jag bli så pass färdig att den kan publiceras! Känns både spännande och lite smånervöst :-) Går allt som planerat så finns den på www.glavaris.se i morgon onsdag!!! 

Nu väntar jobb! Ha en fin dag!


Inga kommentarer: