lördag 28 januari 2012

Härligt med färg:-)

Har varit lite effektiv nu på lördagskvällen. Det blev ett gäng halsband:-) De går åt som smör i solsken, vilket jag är jätteglad för.


Det gäller att planera sin tid, men jag passade på nu när jag är alena hemma. Så istället för att titta på dumburken kan jag jobba lite. Tycker färgerna är så fina, de lyser liksom upp;-) Jocke har det gula halsbandet på Aska nu när de är i fjällen och han ser henne på långt håll...fast hon bara har ett halsband på sig:-)

Elias är mycket piggare men inte helt ok, skönt att vi får en till dag med ledigt. I morse stod han och bredde Mariekex åt mig till frukost! Hi hi gullkillen;-) Övning ger färdighet vet ni:-)Har också fått en liten leverans av spännande koppel som jag skall testa lite. De kommer ut på Webbutiken inom kort;-) De har också glada färger som syns!

1 kommentar:

Miranda sa...

33 cm han har mkt hår, så jag drog ihop måttbandet och fick det till 33 cm =) Kramen